Hyvinvointia luonnosta

Suomi on maa, jonka tunnetuimpiin vetovoimatekijöihin kuuluvat järvet ja metsät, pohjoinen eksotiikka, sauna ja luonnonrauha. Luonto ei ole tullut meille vieraaksi. Liikumme paljon ulkona. Metsissä samoilu sienestäen ja marjastaen, nykyaikaisen teknologian hyödyntäminen kuntosaleilla, istuskelu saunan jälkitunnelmasta nauttien kuuluvat edelleen hyvään arkeen.

Hyvinvointimatkailu on kansainvälisesti kasvava segmentti, joka on noussut voimakkaasti tuotekehityksen eturintamaan. Ihmiset haluavat kuluttavan arkielämän vastapainoksi huolehtia hyvinvoinnistaan ja edistää arjessa jaksamista, myös lomaillessaan. Matkailijoille pyritään tuottamaan kokonaisvaltaista fyysistä ja psyykkistä hyvää oloa.

Hyvinvointiloma Suomessa on rentouttava. Matkailutuotteita on saatavilla pitempiaikaiseen lomailuun, kiertomatkailijoille, lyhytlomailijoille, ryhmille ja yksin matkustaville. Mikään ei estä aktiviteettilomailijaakaan nauttimasta aherruksensa lomassa korkeatasoisesta hemmottelupaketista.

Jotta Suomi pystyy erottumaan kansainvälisestä hyvinvointitarjonnasta ja profiloitumaan hyvinvointimatkailun kohdemaana, tulee tuotetarjonnassa keskittyä maamme luontaisesti tarjoamiin hyvinvointielementteihin. Keskeistä kansainvälisille markkinoille tähtäävässä hyvinvointimatkailun tuotekehityksessä ja markkinoinnissa on tuotteiden hyvinvointilähtöisyys sekä kansainvälisen asiakkaan huomioiminen suunnittelussa ja palvelussa.

> FinRelax -konsepti

> Slow life - VisitFinland.com

> Join the Finns in the Sauna – VisitFinland.com

> Summer Food - VisitFinland.com

> Summer Cottage - VisitFinland.com


Nouse luontoni lovesta, syntyni syvästä maasta, ha’on alta haltijani kiven alta kiivauteni. 
Nouse maasta makoamasta, Päivän päälle päästämästä.
Nouse koskesta kuohuvasta, pimeästä Pohjolasta tarkasta Tapiolasta.

 
 
JAA TARINA - LIITY
audio on